تهران، فرشته، خیابان مریم غربی ساختمان کوئین سنتر طبقه اول واحد 106

واردات ایزومالت خوراکی از برند بنئو (Beneo)

ایزومالت بنئو

در سال‌های گذشته تا به امروز استفاده از ایزومالت در صنعت تغذیه روز به روز بیشتر شده است. دلیل این امر را می‌توان افزایش انتظارات و انتخاب مواد خوراکی و تغذیه‌ای در جهت بهبود سلامت انسان یا پیشگیری از برخی امراض دانست. با توجه به این دلیل که ایزومالت به صورت طبیعی در طبیعت یافت نمی‌شود و در کارخانه‌ها طی فرآیندهای مختلف تولید می‌شود، می‌تواند جایگزین خوبی برای محصولاتی نظیر شکر باشد. ایزومالت دارای مزایایی است که می‌تواند برای حفظ سلامت انسان مفید باشد. برند آلمانی بنئو (Beneo) یکی از کارخانجات معروف تولید ایزومالت در دنیا است. شرکت بازرگانی جی تی جی با دانش و روابط خارجی خود می‌تواند ایزومالت خوراکی و رژیمی از برند بنئو را به ایران وارد کند. آیا می‌دانید ایزومالت چیست؟ با کاربرد آن آشنا هستید؟ می‌دانید چه مزایایی دارد؟ در این مقاله به معرفی ایزومالت می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

ایزومالت خوراکی چیست؟

کشف ایزومالت در دهه 1960 اتفاق افتاد. این ماده خوراکی سفید رنگ، بدون بو و به شکل کریستالی است که نوعی شیرین کننده بدون قند محسوب می‌شود. در صورتی که ایزومالت را گرم کنیم، تغییر رنگ نداده و شیرینی خود را از دست نمی‌دهد. این مزیت خاص باعث شده از این ماده خوراکی علاوه بر پخت و پز، در بسیاری از کارخانجات برای مصارفی مانند تولید آدامس، آبنبات، خوراکی‌های کم شیرین و شکلات استفاده شود.

ایزومالت از چغندر تولید و به عنوان جایگزین شکر طبیعی محسوب می‌شود. به همین دلیل جهت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها کمک می‌کند.

ایزومالت طی یک فرآیند دو مرحله‌ای تولید می‌شود. این ماده از هیدروژنه کردن و تیمار آنزیمی ساکارز ایجاد می‌شود که مانند ساکارز طعم شیرین دارد؛ اما با این تفاوت که کالری آن 50 درصد کمتر از کالری شکر است.  به همین دلیل از ایزومالت می‌توان به عنوان بهترین جایگزین قند در جهان نام برد.

موارد استفاده از ایزومالت

سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که چگونه از ایزومالت استفاده کنیم؟ یا موارد استفاده از آن چیست؟ در ادامه مقاله به برخی از موارد استفاده از ایزومالت اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • ماندگاری طولانی و کاهش چسبندگی مواد خوراکی با ایزومالت

جالب است بدانید ایزومالت رطوبت کمتری نسبت به شکر و بسیاری از پلی‌ال‌ها دارد. در سطوحی که رطوبت دارند و همچنین در دمای اتاق هیچگونه رطوبتی را جذب نمی‌کند. به همین دلیل مواد خوراکی مانند آبنبات‌‌ها که از ایزومالت تولید شده باشند، مرطوب نشده و به هم نمی‌چسبند.

بنابراین به سادگی می‌توان بسیاری از موارد خوراکی شیرین و یا چسبنده مانند گز را با ایزومالت تولید و صادر کرد؛ زیرا در فرآیند بسته بندی و ارسال به مناطق مختلف دنیا، رطوبت به خود جذب نمی‌کنند و کیفیت محصول پایدار می‌‎ماند.

نکته جالب در مورد این محصول، انعطاف بیشتر آن نسبت به شکر است که برای قنادی گزینه خوبی محسوب می‌شود. همچنین باتوجه به جذب پایین رطوبت، کریستالی مقام و انعطاف بیشتر نسبت به شکر، برای تزئین کیک و شیرینی نیز بسیار مناسب است و عمر مفیدتری نسبت به موادی که دارای شکر هستند، دارد.

جالب است بدانید ایزومالت رطوبت کمتری نسبت به شکر و بسیاری از پلی‌ال‌ها دارد. در سطوحی که رطوبت دارند و همچنین در دمای اتاق هیچگونه رطوبتی را جذب نمی‌کند. به همین دلیل مواد خوراکی مانند آبنبات‌‌ها که از ایزومالت تولید شده باشند، مرطوب نشده و به هم نمی‌چسبند.

بنابراین به سادگی می‌توان بسیاری از موارد خوراکی شیرین و یا چسبنده مانند گز را با ایزومالت تولید و صادر کرد؛ زیرا در فرآیند بسته بندی و ارسال به مناطق مختلف دنیا، رطوبت به خود جذب نمی‌کنند و کیفیت محصول پایدار می‌‎ماند.

نکته جالب در مورد این محصول، انعطاف بیشتر آن نسبت به شکر است که برای قنادی گزینه خوبی محسوب می‌شود. همچنین باتوجه به جذب پایین رطوبت، کریستالی مقام و انعطاف بیشتر نسبت به شکر، برای تزئین کیک و شیرینی نیز بسیار مناسب است و عمر مفیدتری نسبت به موادی که دارای شکر هستند، دارد.

  • ایجاد رنگ و پوشش درخشان برای مواد خوراکی با ایزومالت

ایزومالت از خانواده پلی‌ال‌ها است که بر خلاف دیگر پلی‌ال‌ها به طرز چشم گیری به درخشنده شدن رنگ کمک می‌کند. برای ساخت و تولید آب نبات‌های شفاف و افزودن جذابیت ظاهری با ایجاد شفافیت و درخشندگی می‌توان از ایزومالت بهره گرفت. همچنین برای تولید آدامس نیز می‌توان از این ماده استفاده کرد.

همانطور که اشاره کردیم، این ماده رطوبت را جذب نمی‌کند، بنابراین به ترد شدن موادی که تهیه می‌شود کمک می‌کند. به عنوان مثال برای تولید آب نبات مناسب است زیرا علاوه بر ایجاد درخشندگی زیبا بر سطح آن، با عدم جذب رطوبت، موجب ترد ماندن آن نیز می‌شود.

  • ایزومالت، بهبود دهنده طعم

ایزومالت نیمی از شیرینی ساکارز را دارد که باعث می‌شود ویژگی‌های مشابهی با شکر داشته باشد. به همین دلیل، استفاده از این ماده خوراکی امکان ایجاد طعم طبیعی را فراهم می‌کند. اگر ایزومالت با موادی که دارای خاصیت شیرین کننده بالایی هستند ترکیب شود، بدون ایجاد طعم بد، طعم شیرینی زیادی ایجاد می‌شود.

استفاده از ایزومالت در مواد خوراکی مانند آدامس، آب نبات، شیرینی و… بواسطه مواد سازنده آن، باعث می‌شود که طعم بهتری آزاد شده و حس و طعم خوبی در دهان ایجاد می‌کند. به عنوان مثال در تولید آبنبات میوه‌ای سفت (خشک) یا آدامس بدون قند، اگر از ایزومالت استفاده شود، طعم را بهبود داده و حس خوشایندی برای مصرف کننده به همراه خواهد داشت.

  • ایزومالت برای خوراکی‌های رژیمی

جالب است بدانید ایزومالت نوعی الکل است. در حقیقت این ماده یک الکل سدیم مصنوعی است که از چغندر قند گرفته می‌شود و در طبیعت وجود ندارد. این ماده از ترکیب دو الکل قند به نام گلوکورسیدیبول و گلوکومنیتول تشکیل می‌شود. در ادامه مقاله به استفاده ایزومالت و برخی موارد مربوط به خوراکی‌های رژیمی و تاثیر ایزومالت بر آنها صحبت خواهیم کرد؛ با ما همراه باشید.

  • میزان کالری ایزومالت

ایزومالت در هر گرم دارای 2.1 کالری و 53 درصد قند است که نصف درصد شیرینی دارد. به همین دلیل برای افرادی که رژیم لاغری یا بیماری قند دارند، بسیار مناسب است. باتوجه به پایین بودن میزان قند ایزومالت، این ماده یک گزینه عالی برای استفاده و تهیه انواع کیک و شیرینی محسوب می‌شود. همچنین تولیدکنندگان خوراکی‌های رژیمی نیز می‌توانند از این محصول استفاده کنند.

از ایزومالت به صورت گسترده در صنایع غذایی استفاده می‌شود. عمده استفاده آن در مواد غذایی و نوشیدنی‌های رژیمی است. اما در صنایع دیگر از جمله داروسازی و صنایع نیز استفاده می‌گردد.

  • ایزومالت در نقش شیرین کننده کم

همانگونه که در مطالب قبلی مقاله اشاره کردیم؛ ایزومالت گزینه مناسبی برای شیرین کردن مواد خوراکی است. البته فراموش نکنید میزان شیرینی این ماده کمتر از شکر است. از ایزومالت می‌توان در تولید بیسکویت، کیک، مربا و دسرها استفاده کرد. همچنین می‌توان کلیه مواد خوراکی را به عنوان خوراکی‌های رژیمی تولید کرد.

  • استفاده در غذای رژیمی

باتوجه به طعم شیرین و قند کمتر ایزومالت نسبت به شکر، برای ورزشکاران مفید خواهد بود. ورزشکاران و افرادی که در رژیم هستند می‌توانند در طولانی مدت با استفاده از ایزومالت در خوراکی‌های ورزشی، غذاهای رژیمی و غذاهای سالم، کلسترول خون را تنظیم کنند.

  • استفاده از ایزومالت در نوشیدنی

باتوجه به اینکه ایزومالت ماده‌ای است که به عنوان جایگزین شکر محسوب می‌شود، از این ماده به صورت گسترده در نوشیدنی‌های کم شیرین و رژیمی استفاده می‌شود. همچنین باتوجه به خاصیت تنظیم کننده کلسترول خون، از ایزومالت در مکمل‌ها و نوشیدنی‌های ورزشی نیز استفاده می‌شود.

  • ایزومالت در گز، پاستیل و آب نبات

برای تولید انواع شیرینی، آب نبات، شکلات و کلیه محصولات شیرین مانند گز و پولکی می‌توان از ایزومالت استفاده کرد. با استفاده از این ماده در خوراکی‌های ذکر شده، می‌توانید محصولات سالم و با قند کمتر تولید کنید؛ به صورتی که افراد دارای رژیم لاغری و همچنین افراد دارای بیماری قند یا همان دیابت، می‌توانند از محصولات شما استفاده کنند.

ویژگی خاص ایزومالت برای تولید آبنبات به خاصیت جذب رطوبت پایین آن بر می‌گردد؛ که موجب حفظ کیفیت آب نبات در تمامی شرایط و آب و هوای مختلف می‌گردد. همچنین برای صادرات محصولاتی مانند گز و دیگر شرینی‌‌ها مثل آب نبات به کشورهای دارای هوای گرم و مرطوب مانند کشورهای حوزه خلیج فارس، برای حفظ کیفیت این محصولات بسیار موثر است.

بسته بندی ایزومالت

پیشتر و در همین مقاله، در مورد خاصیت جذب رطوبت پایین توسط ایزومالت صحبت کردیم. جالب است بدانید این ماده در حالت خام از هوا، رطوبت را جذب می‌کند. بنابراین برای بسته بندی و حمل آن باید در یک کیسه ضخیم و به صورت محکم بسته بندی و در ظروف مناسب مهر و موم شود تا بتوان آن را نگهداری کرد.

اگر ایزومالت در شرایط استاندارد بسته بندی شود، حداقل دو سال می‌توان آن را نگه داری کرد. ایزومالت به دو صورت دانه درشت و پودر موجود است که در حالت خام نگه داری و بسته بندی آن تفاوت چندانی ندارد.

آیا ایزومالت برای بدن مضر است؟

باتوجه به اینکه بدن انسان ایزومالت را هضم نمی‌کند، برخی از افراد تصور می‌کنند که این ماده قابل خوردن نیست و مصرف بیش از حد آن موجب ایجاد مشکلات مربوط به معده می‌شود. در این خصوص باید بدانید این ماده به صورت طبیعی وجود ندارد و از چغندر تولید و ساخته می‌شود؛ بنابراین خوردن آن هیچگونه آسیبی به بدن انسان نمی‌رساند.

هنگام استفاده از این ماده خوراکی، مراتب احتیاط و موارد ایمنی را رعایت کنید تا از سوختگی پیشگیری کنید؛ زیرا این ماده هنگام استفاده باید داغ شود و حالت چسبندگی به خود می‌گیرد.

انواع ایزومالت

ایزومالت را می‌توانید به دو صورت خام و آماده تهیه کنید. پیش از استفاده از ایزومالت خام باید آن را  آماده کنید تا قابل مصرف باشد، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم از ایزومالت آماده استفاده کنید.

مزایای ایزومالت خوراکی

علاوه بر مواردی که در مورد مزایای ایزومالت به شما ارائه دادیم، مزایای دیگری نیز دارد که در ادامه مقاله به آنها اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • استفاده مجدد

از مهمترین مزایایی که می‌توانید هنگام استفاده از این ماده از آن بهره ببرید، این است که پس از سفت شدن، می‌توانید آن را روی حرارت قرار داده و آب کنید و دوباره از آن استفاده کنید. به تعبیری ایزومالت هیچگونه پرتی و دور ریز ندارد.

  • استفاده در انواع قالب‌ها

مزیت دیگر ایزومالت این است که می‌توان از آن در هر قالبی استفاده کرد و شکل مورد نظر را به آن داد. این نکته را فراموش نکنید که باید قالبی که از آن استفاده می‌کنید در برابر حرارت بسیار بالا مقاوم باشد.

  • حفاظت از دندان‌ها

ایزومالت مانند قند، شکر و دیگر شیرین کننده‌ها موجب پوسیدگی دندان نمی‌شود و به آن آسیب نمی‌رساند.

  • دیگر مزایای ایزومالت

* این ماده، به عنوان یک کربوهیدرات دیر هضم محسوب می‌شود.

* کالری آن حدود نصف کالری شکر است.

* تاثیری بر افزایش قند خون و یا میزان سطح انسولین نمی‌گذارد. * بر روی عملکرد روده و احشا تاثیر مفید می‌گذارد.

واردات ایزومالت توسط شرکت بازرگانی GTG

مشهورترین و بهترین برند تولید کننده ایزومالت خوراکی و شیرین کننده‌ها، برند بنئو (Beneo) آلمان است. کلیه ایزومالت‌های موجود در کشور، وارداتی هستند. به علت تحریم‌ها، این ماده خوراکی را نمی‌توان به صورت مستقیم وارد کرد و معمولا ریپک شده و وارد ایران می‌شود. مزیت شرکت بازرگانی جی تی جی در واردات ایزومالت این است که می‌تواند ایزومالت برند بنئو را با مدارک کامل و استانداردهایی که از سوی خود شرکت Beneo صادر می‌شود، و به تایید اتاق بازرگانی ایران و آلمان نیز می‌رسد، وارد کند. این محصول بدون هیچگونه ریپک و با بسته بندی برند بنئو توسط GTG وارد می‌شود. از ایزومالت خوراکی می‌توانید در تولید گز، پولکی، آبنبات، شیرینی و دیگر مواد خوراکی که نیازمند شیرین کننده هستند استفاده کنید و محصول با کیفیت بالا جهت صادرات، تولید کنید. برای واردات ایزومالت با برند بنئو با ما تماس بگیرید.

Comments (2)

یعنی با بسته بندی اصلی وارد میکنید؟

برای تولید گز و پولکی هم میشه استفاده کرد؟

یک نظر بگذارید

مشاوره رایگان