با توجه به جنگ در کشور سوریه، امروزه صادرات به سوریه و سرمایه گذاری در این کشور بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این بین کشور ایران با توجه به روابط بسیار خوب دیپلماسی که با سوریه دارد، باید با تلاشی مضاعف در این حوزه فعالیت داشته باشد. صادرات به سوریه میتواند درآمدزایی بسیار خوبی برای شرکتهای بخش خصوصی و دولتی به همراه داشته باشد. اما وقتی حرف صادرات به سوریه که به میان بیاید، قاعدتا تعداد زیادی پرسش و دغدغه به ذهن شما خواهد رسید. پرسشهایی نظیر اقتصاد سوریه در چه وضعیتی قرار دارد؟ بزرگترین شرکای تجاری سوریه کدامند؟ مراحل صادرات به این کشور چیست؟ چه کالاهایی به سوریه صادر کنیم؟ و موارد و سوالهای بسیار دیگر که پیش از انجام صادرات باید به آن ها پاسخ داده شود. در این مقاله قصد داریم اطلاعات جامع وکاملی در خصوص صادرات به سوریه و سرمایه گذای موفق در این کشور به شما ارائه نماییم. ابتدا با بررسی اقتصاد سوریه در طول تاریخ آغاز میکنیم و به صورت کامل سیر تاریخی تغییر و تحولات اقتصاد سوریه را در اختیار شما قرار میدهیم. بی شک اطلاعات این مقاله شما را در شناخت ظرفیتهای صادرات به سوریه کمک خواهد نمود. تا پایان همراه ما باشید.

اقتصاد سوریه در طول تاریخ
برای صادرات به سوریه بهتر است تا حدودی با سیر تحولات اقتصادی این کشور آشنا شوید. از زمانی که سوریه در سال 1946 استقلال خود را جشن گرفت، اقتصاد این کشور دستخوش تغییرات ساختاری گستردهای شده است.
به طور کلی اقتصاد سوریه را می توان در 6 بخش زیر بررسی کرد. در این قسمت با بررسی تاریخچه اقتصاد سوریه همراه ما باشید.
* 1960
* 1960 تا 1970
* 1980
* 1990 تا 2000
* 2000 تا 2011
* 2011 تا کنون
در طول جنگ جهانی دوم و حضور نیروهای متفقین در سوریه بازارهایی برای فروش محصولات کشاورزی، منسوجات و سایر کالاهای تولیدی، در سوریه به راه افتاد. بازارهایی که به دلیل عدم وجود زیر ساختها و منابع لازم تاثیر بزرگی بر اقتصاد سوریه نداشت. در آن زمان صنعت کشاورزی سوریه، وضعیت اقتصاد و سرعت توسعه این کشور را کنترل میکرد.
به تدریج و در سال 1958 تا 1961 سوریه با مصر متحد، و حزب بعث ایجاد شد. این حذب در دهه 60 میلادی جهت گیری اقتصادی و استراتژی توسعه سوریه را تغییر داد. در دهه 60 تا 70 اوضاع کمی متفاوتتر شد. در این دهه مواردی نظیر اصلاحات ارضی تحت حمایت دولت، ملی شدن صنایع عمده، بهبود صنعت کشاورزی و سرمایه گذاریهای خارجی، جهت گیری جدید در سیاست اقتصادی سوریه اتفاق افتاد.
به همین دلیل در طول دهه 1970، سوریه به نرخهای بالایی از رشد اقتصادی دست یافت. از طرفی افزایش چشمگیر قیمت جهانی نفت از سال 1973 تا 1974 ، قیمتهای بالاتر برای صادرات محصولات کشاورزی و نفت و سیاست اقتصاد آزاد، منجر به افزایش تولید در پالایشگاههای داخلی سوریه شد. در پایان این دهه اقتصاد سوریه از وضعیت متاثر از کشاورزی سنتی به اقتصادی مبتنی بر بخشهای خدماتی، صنعتی و تجاری تغییر یافته بود.
در دهه 1980 بحران اقتصادی منتج از سقوط جهانی قیمت نفت در این کشور فضای اقتصادی کشور از رونق به سوی ریاضت اقتصادی تغییر کرد. همچنین در این دهه درآمدهای صادراتی سوریه کاهش یافت، خشکسالی بر تولیدات کشاورزی تاثیر گذاشت و حقوق کارگران سقوط کرد. تولید ناخالص داخلی سوریه بین سالهای 1982 تا 1989 حدود 22 درصد کاهش یافت.
در نتیجه این بحران، برای احیای اقتصاد، دولت به شدت هزینهها را کاهش داد، واردات را کاهش داد، بخش خصوصی و سرمایه گذاری خارجی بیشتری را تشویق کرد و یک کمپین ضد فساد را علیه قاچاقچیان و صرافان بازار سیاه به راه انداخت.
دهه 1990-2000 در سوریه دههی شکوفایی، آزادسازی و خصوصی سازی محسوب میشود. در دولت بشار با ایجاد اصلاحات اقتصادی، اقتصاد سوریه در این دهه رشد بسیار خوبی را تجربه کرد. این رشد تا سال 2010 ادامه داشت به طوریکه سرانه تولید ناخالص داخلی سوریه در سال 2010، 4058 دلار بود. پس از سال 2012، به دلیل جنگ داخلی سوریه، هیچ داده تولید ناخالص داخلی معتبری در دسترس نیست.
قبل از جنگ داخلی سوریه که بعدها منجر به حضور داعش در این کشور نیز شد، اقتصاد سوریه بر پایه نفت و محصولات کشاورزی فعالیت داشت. به عنوان مثال کشاورزی کمی بیشتر از یک چهارم تولید ناخالص داخلی و نیروی کار سوریه را به خود اختصاص داده بود.
در دو سال گذشته و پس از بحرانهای سپری شده سوریه در مسیر پیشرفت قرار گرفته است به نحوی که با نگاهی به آمار جهانی عزم جدی دولت سوریه برای توسعه اقتصادی این کشور به وضوح قابل رویت است. اما وضعیت فعلی اقتصاد سوریه به چه شکل است؟ اگر قصد صادرات به سوریه را دارید، در ادامه مقاله با بررسی این مورد همراه ما باشید.
آنچه اکنون در خصوص اقتصاد سوریه باید بدانید
با بررسی آمار جهانی منتشر شده مشخص خواهد شد که در سال 2020، سوریه رتبه 160 اقتصاد جهان از نظر کل صادرات و رتبه 137 در کل واردات را به خود اختصاص داد. طبق گزارشات صندوق عربی این کشور در سال 2021 پیشرفت اقتصادی سوریه بیشترین حجم افزایش را در سالهای گذشته ثبت کرده است.
سوریه قبل از جنگ جزو ۵ کشور اول جهان در تولید پنبه، غلات و پرورش دام و طیور بود که سالانه بیش از ۶ میلیون تن تولید داشت و مازاد بازار داخلی خود را صادر می کرد. علاوه بر این، قبل از جنگ داخلی جاذبههای گردشگری بسیار مناسب سوریه سالانه ۸ میلیون گردشگر را از اقصی نقاط جهان به سوریه میکشانده است. همچنین سوریه تمام نیاز خود را در زمینه نیرو و انرژی تامین و مازاد بازار داخلی خود را به کشورهای همسایه مانند عراق، لبنان و اردن صادر می کرد. همه این موارد نشان از ظرفیت مناسب این کشور در زمینه جذب سرمایه دارد.
با توجه به وضعیت فعلی این کشور و تخریب بسیاری از زیرساختها، عدم توانایی در تامین تمامی کالاهای مورد نیاز و استقبال دولت سوریه از سرمایهگذاران خارجی، سرمایهگذاری و صادرات به سوریه برای کشورهای منطقه به ویژه ایران بسیار سودآور خواهد بود. در حقیقت ایران با ارتباط خوب دیپلماسی که با کشور سوریه دارد میتواند از این فرصت به بهترین شکل استفاده کند.
بر اساس بررسیهای انجام شده در وضعیت فعلی سوریه، دمشق به سه صندوق سرمایه گذاری برای جهش اقتصادی نیاز دارد.
* صندوق سرمایه گذاری چین
* صندوق سرمایه گذاری چین، روسیه و ایران
* تشکیل صندوق سرمایه گذاری ملی سوریه
اگر در مورد اقتصاد سوریه نیاز به اطلاعات بیشتری دارید با شرکت بازرگانی جی تی جی تماس بگیرید. کارشناسان ما آماده ارائه اطلاعات تکمیلی به شما هستند.

5+5 شریک تجاری سوریه
حال که با وضعیت اقتصاد سوریه آشنا شدید برای شروع صادرات به سوریه بهتر است با شرکای تجاری این کشور نیز آشنا شوید. فکر میکنید هم اکنون بزرگترین شرکای تجاری سوریه کدام کشورها هستند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که طبق آمار منتشر شده در سال 2020 بزرگترین شرکای تجاری کشور سوریه در قالب دو بخش صادرات و واردات به صورت زیر تعیین شده است.
1. ترکیه:
کشور ترکیه در سال 2020 بزرگترین شریک تجاری سوریه لقب گرفته است. به طوریکه در مجموع 31.9 درصد واردات سوریه از ترکیه اتفاق افتاده است. از طرفی سوریه بیشترین حجم صادرات را نیز به ترکیه داشته است. این رقم که معادل 27.2 درصد کل صادرات سوریه در سال 2020 میلادی است، نشان از اهمیت روابط دمشق استانبول بر اقتصاد سوریه دارد.
2. عربستان سعودی:
در سال 2020 عربستان سعودی با 22.4 درصد، دومین مقصد مهم صادراتی سوریه بوده است. این کشور با واردات 194 میلیون دلاری خود از سوریه، نقش مهمی در درآمدزایی ارزی این کشور داشته است. جالب است بدانید عربستان در زمینه صادرات به سوریه جایگاهی نداشته است.
3. لبنان:
لبنان سومین کشوری است که در این زمینه مورد بررسی قرار خواهیم داد. این کشور در سال 2020 حدود 99.2 میلیون دلار واردات از سوریه را تجربه کرده است. رقمی که این کشور را با 11.4 درصد ارزش صادراتی، به سومین مقصد صادراتی سوریه تبدیل کرده است.
همچنین لازم به ذکر است که لبنان در سال 2020 بیش از 122 میلیون دلار صادرات به سوریه داشته است. این مقدار نشان دهنده سهم 2.75 درصدی این کشور در صادرات به سوریه در سال 2020 است.
4. مصر:
مصر در سال 2020، 288 میلیون دلار صادرات به سوریه انجام داده است و در مقابل وارداتی 68.6 میلیون دلاری داشته است.
به این ترتیب مصر با سهم 6.49 درصدی صادرات به سوریه و 7.91 درصدی واردات از این کشور یکی از بزرگترین شرکای تجاری سوریه محسوب میشود.
5. امارت متحده عربی:
بر عکس 4 کشوری که ذکر شد، بیشترین ارزش تجارت امارات متحده عربی با سوریه، به صادرات به این کشور مرتبط است. به طوریکه از مجموع 713.4 میلیون دلار تجارت بینالملل بین سوریه و امارات متحده عربی در سال 2020، فقط 46.4 درصد مربوط به صادرات سوریه به امارات بوده است.
از این میزان بیش از 90 درصد (حدود 667 میلیون دلار) آن به صادرات امارات به سوریه است.
علاوه بر این 5 کشور، کشورهایی نظیر چین با صادرات 18.8 ، هند با صادرات 2.78 و واردات 1.66، قطر با صادرات 1.44 و واردات 4.99 و کویت و آلمان با واردات 4.09 و 2.06 درصدی، در رتبههای 5 تا 10 بزرگترین شرکای تجاری سوریه را تشکیل میدهند.
عمده کالاهای صادراتی سوریه چیست؟

برخی از مهمترین کالاها و محصولات صادراتی سوریه شامل موارد زیر است:
* روغن زیتون خالص با صادرات 122 میلیون دلار
* دانه های ادویه با ارزش صادراتی 5 میلیون دلار
* جو با 56.8 میلیون دلار صادرات
* سایر آجیلها با صادراتی به ارزش 44.5 میلیون دلار
* گوجه فرنگی با 32 میلیون دلار صادرات
اکثر این محصولات به مقصد ترکیه صادر می شوند. به طوریکه در زمینه صادرات، ترکیه با رقم 236 میلیون دلار بزرگترین شریک صادراتی سوریه در این محصولات به شمار میرود.
بعد از ترکیه، عربستان سعودی، لبنان، مصر و امارات متحده عربی به ترتیب با 194، 99.2، 68.6 و 46.4 دلار دیگر مقاصد صادراتی سوریه به شمار میروند.
عمده کالاهای وارداتی سوریه چیست؟

عمده واردات سوریه به شرح زیر است:
* تنباکو با وارداتی به ارزش 506 میلیون دلار
* نفت تصفیه شده به ارزش 161 میلیون دلار
* شکر خام با واردات 101 میلیون دلار
* روغن دانهها با 87 میلیون دلار
* برنج با وارداتی به ارزش 85.1 میلیون دلار
این محصولات اغلب از ترکیه (1.42 میلیارد دلار) وارد میشود. علاوه بر ترکیه، چین با 834 میلیون دلار، امارات متحده عربی با 667 میلیون دلار، مصر با 288 میلیون دلار و هند با 124 میلیون دلار، برخی از بزرگترین صادرکنندگان کالا به سوریه محسوب میشوند.
7 گام تا صادرات به سوریه
پیش از این در مقاله صادرات کالا به طور جامع و کامل مدارک، ضوابط و شرایط صادرات کالا مورد بررسی قرار گرفت. در این قسمت مقاله سعی شده است اطلاعاتی در خصوص فرآیند صادرات کالا به سوریه در اختیار شما قرار داده شود. در واقع پس از آشنایی با پتانسیلهای صادرات به سوریه، سوال اساسی این است که مراحل صادرات به سوریه چیست؟ و چگونه صادراتی سودآور به سوریه داشته باشیم؟ در ادامه همراه ما باشید. مراحل صادرات کالا به سوریه به صورت زیر است.
* در مرحله اول باید فرآیند بازاریابی با توجه به محدوده فعالیت و نوع کالا صادراتی، انجام شود. همانطور که میدانید در مرحله بازاریابی صادراتی که اولین و مهمترین گام این پروسه است، باید با استفاده از روشهای مختلف به شناخت بازار سوریه، راههای نفوذ به آن، محصولات مشابه و رقبا و مواردی از این دست پرداخته شود.
در واقع در مرحله بازاریابی صادراتی جهت صادرات به سوریه، با استفاده از متدهایی نظیر شرکت در نمایشگاههای بینالمللی و استفاده از آمار و اطلاعات رسمی کشور سوریه، اطلاعاتی در خصوص ماهیت بازار این کشور به دست آورده میشود.
بررسی رقبا نیز یکی از مواردی است که در این مرحله انجام میشود. بررسی رقبا به شما در ایجاد مزیت رقابتی و گسترش فروش کمک خواهد کرد. به طور کلی مهمترین مواردی که در این مرحله انجام میشود به صورت زیر است:
1 . شناسایی بازار
2 . بازاریابی صادراتی
3 . شناسایی و بررسی رقبا
4 . مهندسی محصول و ایجاد مزیت رقابتی
5 . شنایایی راه های ارتباطی
6 . شناسایی جامع هدف و مشتریان بالقوه
7 . معرفی برند
8 . انتخاب سیاستهای قیمت گذاری
9 . ارتباط با مشتریان
10 . عقد قرارداد
شرکت بازرگانی جی تی جی با سال ها تجربه در حوزه صادرات و واردات و به طور کلی تجارت بینالملل خدمات ویژهای در زمینه بازاریابی صادراتی، مهندسی محصول و عقد قراردادهای بینالمللی ارائه مینماید. شما میتوانید برای کسب اطلاعات در این زمینه و آشنایی با خدمات منحصر به فرد شرکت بازرگانی جی تی جی با کارشناسان ما تماس بگیرید.
* در مرحله دوم و پس از عقد قرارداد بهتر است پروفرما یا پیش فاکتور صادر و به خریدار ابلاغ شود. در این مرحله با توجه به پیش فاکتور مشخصات کالا و خدمات مورد ارائه صادرکننده تعیین میشود.
* گام سوم مربوط به بررسی استانداردها و قوانین packaging و labeling در کشور سوریه است. فرآیندهای که در این گام انجام میشود به شما در توسعه فروش و جلوگیری از برگشت محموله کمک میکند. پس از بررسی انجام شده بستهبندی و تدارکات مورد نیاز تعیین و تامین میشود. محصولات بسته بندی شده جهت انجام تشریفات گمرکی به گمرک ارسال میشود.
* در گام چهارم وقتی کالا به گمرک وارد شد لازم است نسبت به کسب مجوزهای لازم برای صادرات اقدام نمایید. در این مرحله با توجه به نوع کالا در صورت عدم ممنوعیت صادرات کالای مورد نظر مجوز از ارگانهای مربوطه اخذ میشود. ارگانهایی نظیر وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشاورزی، سازمان بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سازمان انرژی اتمی که ممکن است برای ارسال محموله به مجوز آن ها احتیاج داشته باشید.
شرکت بازرگانی جی تی جی کلیه امور گمرکی و مراحل اخذ مجوزات صادرات کالا را با بالاترین کیفیت و در کمترین زمان ممکن انجام میدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان GTG تماس بگیرید.
* اظهار کالا به گمرک و دریافت اظهارنامه صادراتی مرحله پنجم فرآیند صادرات به سوریه است. در این مرحله کالا بررسی و در صورت تایید پلمپ و پروانه صادراتی و گواهی بازرسی کالا صادر خواهد شد. یکی دیگر از خدمات جی تی جی خدمات کنترل کیفی محصول و اخذ اظهارنامه صادراتی و وارداتی است.
اگر شما در این زمینه نیاز به مشاوره دارید و یا می خواهید این فرآیند را به متخصصین جی تی جی واگذار کنید، کافی است با کارشناسان بازرگانی جی تی جی تماس بگیرید.
* گام ششم در فرآیند صادرات به سوریه، عقد قرار داد حمل و نقل و بیمه بینالملل است. در حال حاضر شرکتهای بازرگانی بسیاری در حوزه حمل و نقل بینالملل و ارائه خدمات بیمه بینالملل فعالیت دارند. برون سپاری این فرآیند به این شرکتها تجارت شما را از هرگونه خطر و ضرر و زیان احتمالی ناشی از حمل و نقل غیر ایمن محفوظ میکند. در نهایت با صدور فاکتور و اخذ گواهی واردات در مبدا، کالا به کشور مورد نظر ارسال میشود. این قسمت گام هفتم فرآیند صادرات کالا را تشکیل میدهد.
صادرات کالا جزئیات و نکات خاصی دارد که بررسی آن در قالب مقاله امکان پذیر نیست. جزئیاتی هرچند کوچک که موجب اطمینان خاطر صادرکنندگان عزیز خواهد شد.
ما اینجا در شرکت بازرگانی جی تی جی با نگاهی دقیق جدیدترین قوانین، نکات و عوامل تاثیر گذار بر صادرات کالا را زیر نظر داشته و شما را در تحقیق صادراتی سودآور کمک خواهیم نمود.
حجم و ارزش روابط تجاری ایران و سوریه
طبق آمار منتشر شده توسط اتاق بازرگانی مشترک ایران و سوریه، میزان صادرات به سوریه در 9 ماه ابتدایی سال گذشته بیش از 90 درصد افزایش یافته است که این موضوع نشان از عزم جدی دولت برای استفاده از پتانسیل های بازار سوریه است. طبق این آمار در 9 ماه ابتدایی سال 1400 حدود 160 میلیون دلار صادرات به سوریه انجام شده است. این رقم در مقایسه با صادرات 84 میلیون دلار سال 1399 حاکی از رشد بسیار خوب کشور در صادرات و استفاده از ظرفیت موجود است.
بهتر است بدانید در میان کالاهای مختلف، کالاهای مربوط به قطعات مهندسی نظیر توربینهای بخار، مواد غذایی و مواد دارویی بیش ترین حجم و ارزش صادراتی را به خود اختصاص داده اند. از طرفی ایران در همین مدت رقمی معادل 22.9 میلیون دلار واردات از سوریه به ثبت رسانده است. بنابراین سوریه در رتبه 21 مقاصد صادراتی و رتبه 49 بزرگترین صادر کنندگان کالا به ایران قرار دارد.

صادرات به سوریه با شرکت بازرگانی جی تی جی
جی تی جی با ارائه خدماتی منحصر به فرد و با کیفیت در تمامی مراحل صادرات به سوریه همراه شما خواهد بود. برای صادرات به سوریه با شرکت بازرگانی جی تی جی تماس بگیرید. اما مهمترین خدمات شرکت بازرگانی جی تی جی چیست؟ موارد زیر برخی از مهمترین خدماتی GTG به شمار میروند. تجارت موفق بینالملل را با جی تی جی تجربه کنید.
* خدمات خرید و تامین کالا
* خدمات بازاریابی صادراتی
* حمل و نقل بینالملل
* بیمه
* انجام کلیه امور گمرکی
* واردات و ترخیص کالا
* صادرات کالا
نویسنده: سید مهدی عدنانی ساداتی
الهام جعفریان
مدیر داخلی
09916680655بهاره جعفریان
کارشناس استاندارد، بازرسی، حمل خارجی
09916680655فرنوش آقابابایی
مدیر بازرگانی
09916680655
سلام و عرض ادب..من تولید کننده پوشاک زنانه و مردانه هستم..آیا امکان صادرات پوشاک به کشور سوریه فراهم هست؟
سلام وقتتون بخیر،آجر نسوز در بازار سوریه فروش مناسب دارد؟
با سلام وخسته نباشید من تو پایتخت سفال ایران ساکنم میخواستم بدونم تو سوریه بازاری میشه داشته باشیم وشرکت شما میتونه بهم کمک کنه تا اونجا بازار داشته باشیم
با سلام و وقت بخیر
شرکت ما تولید کننده قطعات پیچ و مهره خودرویی و غیر خودرویی می باشد . خواستم بپرسم بازار هدفی برای این نوع کالاها جهت صادرات وجود داره ؟ کدام کشورها ؟ متشکرم
سلام وقت بخیر
من مهندس برق هستم وتخصصم احداث شبکه های فشار متوسط وفشار ضعیف برق وروشنایی معابر هست ایا زمینه کاری جهت عقد قرارداد جهت احداث شبکه های برق در سوریه وجود دارد؟شماره تلفن من ۰۹۱۲۲۵۳۹۳۲۴
در این زمینه نیاز به مشاوره کامل دارید که در صورت تمایل به مشاوره، ضمن پرداخت مبلغ 1500بابت هر ساعت، به کارشناس ما پیام بدهید
09916680651
با سلام
در خصوص فروش روغن های حمل و نقلی مثل روغن خودرو و لوکوموتیو و کشتی وهواپیما ومترو و…
جهت همکاری وصادرات موارد مذکور با کدام کارشناس میتوان تماس گرفت؟
با تشکر
با این شماره تماس بگیرید 09916680651
سلام ايا صادرات ظروف يك بار مصرف در سوريه بازار خوبي دارد ؟
سلام وقت بخیر
بله
با سلام، بنده قبلا تولید کننده الکترودهای جوشکاری بوده ام، که اکنون غیر فعال هستیم، اما دوست داریم تو سوریه یا شراکت کنیم یا ماشین آلات خود را بفروشیم، چنانچه کمکی میتونید بکنید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
۰۹۳۵۴۷۲۸۴۰۵
سلام ،
من علی شجاعی هستم. من متخصص مواد شیمیایی و صنایع شیمیایی هستم .
در تمامی حوزه های کاری نظیر : صنایع شوینده ، صنایع رنگ و رزین خصوصا رزین نیترو سلولز به دلیل منابع خوب پنبه ، صنایع مواد شیمیایی معدنی و ….. سوال: آیا بخوبی در این زمینه اطلاعات کافی دارید تا به جای واردات محصولات شیمیایی مورد نیاز کارخانجات اقدام به احداث واحد تولید در سوریه بشود؟
دفتر شما در تهران هست یا دمشق؟
من بطور موقت مقیم و کاملا خصوصی دوستان سرشناس سوری و به واسطه این دوستان ارتباطات خوبی در سوریه دارم و فکر میکنم با مجموعه شما که نیز ارتباطات و تجارب خوبی دارید بتوان در این مسیر با سرمایه گذاری و احداث واحد تولید انحصاری قدم برداشت. با توجه به تخریب بسیاری از صنایع شیمیایی سوریه و واردات بسیار توجه به این موضوع قطعا با استقبال دولت سوریه مواجه خواهد شد.
لطفا اعلام نظر فرمائید.
متشکرم
با سلام اگر که میخاین انحصارا کار رو به کسی در سوریه بسپارید به این شماره در واتسپ پیام بدید
۰۹۹۱۶۶۸۰۶۵۵
سلام وقت بخیر
بنده تولیدکننده مواد اولیه سرامیکی و همچنین تامین کننده مواد اولیه کارخانجات کاشی وسرامیک هستم.آیا بازار هدفی در سوریه موجود هست که بتوانم با آنها تعامل داشته ومحصولات خود را بدان کشور صادر نمایم؟؟؟
???
بله بازار مناسبی در سوریه برای این کالا وجود داره که باید تشریف ببرید و از نزدیک تجار رو ببینید
سلام اگر بخواهیم غذای طیور آبزیان و پت را به سوریه صادر کنیم امکان پذیر هست؟
تولیدکننده هستید یا بازرگان؟
برای راهنمایی بیشتر مدارک تولیدتون و پروانه بهره برداری و کارت بازرگانی و مجوز فعالیتشون رو از طریق لینک زیر ارسال بفرمایید
https://gtg.ir/%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%b1%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86/